Optional Sidebar Info

Any information can be placed in the sidebar to help your website visitors navigate your site.

To make a boxed heading like the one above, simply apply the H3 tag.

To make a box like this, assign the "sidebarlt" class.

You can do anything with a sidebar box. Insert images, ads or other web content.

Here's a text link.

To make a box like this, assign the "sidebardk" class.

You can do anything with a sidebar box. Insert images, ads or other web content.

Here's a text link.

Wie zijn wij?

 

De term 'Tempus Fugit' is Latijns voor 'de tijd vliegt'. Want wat gaat de tijd snel, als je 13 weken lang kittens mag zien opgroeien. Voor je het weet mogen ze de wijde wereld betreden, en verlaten ze het nest om nieuw personeel te verblijden. 'Tempus Fugit' is ook de titel van een aflevering van de TV-serie 'The X-Files', dit is de serie die ervoor gezorgd heeft dat wij elkaar ontmoet hebben.

Wij zijn Ellis en Daniël, we wonen gezellig met onze katten in Assen. Ellis is van huis uit opgegroeid met katten, echter toen wij samen gingen wonen ontbrak er 'iets'. Daniël miste in eerste instantie niets, want hij was niet met katten opgegroeid, maar hij maakte de fout door te zeggen dat áls er een kat moest komen het een Ragdoll moest zijn. Zo gezegd, zo gedaan en Noah werd een feit.

Het is niet bij Noah gebleven, sterker nog, na kennis gemaakt te hebben met de Maine Coon, zijn we helemaal voor dit ras gevallen. Onze Ragdolls leven nu als gezellige castraten tussen de Maine Coons.

Onze katten zijn inmiddels een belangrijk onderdeel van ons leven geworden. Niet alleen het fokken, maar ook alles eromheen ervaren we eigenlijk als een soort levenstijl, want je moet er soms ook dingen voor laten. We zijn constant bezig onze kennis over verschillende aspecten te verbreden, om zo verantwoord met het ras en onze katten bezig te zijn. Verder is het voor Ellis ook een hobby geworden om onze katten fotografisch zo mooi mogelijk vast te leggen.

Met onze cattery kunnen we ons helaas niet 'specialiseren' in een kleur of varieteit. We proberen per combinatie het beste eruit te halen, maar maar bovenal een nest lieve, sociale en gezonde kittens neer te zetten.

(foto: N. Alstede)